Het verhaal van Monique

Mijn grootste schrik was dat ik te horen kreeg na een lange tijd “gezeurd” te hebben, dat ik een hersentumor had. Wat!!!!!!!!!!!!!! Ja, een hersentumor… Je wereld stort in… Wat moet je nu hiermee en hoe ga je dat nu een plekje geven in je leven??? Een aantal weken over nagedacht, gehuild, gesproken met mensen en ja, ik heb het een plekje gegeven en ik kan er mee omgaan, het “went”…

Verder over het algemeen heb ik niet zoveel klachten van het syndroom. Ja, ik moet veel onderzoeken ondergaan, maar ik weet niet beter. Ik zie dat maar als een uitje… Ja, ik heb mijn klachten en ik heb de nodige operaties gehad. Ik moet mijn leven anders inrichten, het slapen gaat niet echt goed… Maar als dat alles is, ben ik een heel gelukkig mens! Ik geniet nog van iedere dag!

 

Wil je reageren op dit bericht, log dan in op het forum

Geplaatst in Ervaringen
Categorieën